Logo_Reedijk_ChocolaterieA

Ambachtelijke chocolade

Gepersonaliseerde chocolade met bedrijfsnaam of logo

Buiten de heerlijke chocolade die wij in ons assortiment hebben, is het mogelijk om gepersonaliseerde chocolade producten te laten creëren. Zo kunt u uw bedrijf bij relaties, klanten en/of medewerkers op een heerlijke manier kenbaar maken! Chique chocoladeletters, plakken chocolade in een luxe vensterdoos, bonbons met zachte karamelvulling of hazelnootpraliné, paashazen, bonboneieren, kerstmannen en kerstklokken, al deze producten kunnen gepersonaliseerd worden met de ambachtelijek chocolade van Chocolaterie Reedijk! Het is ook mogelijk om een cadeaupakket samen te stellen met een van deze producten. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.

Hoe gaaf is het om uw bedrijfsnaam op chocolade bonbons te zien staan en dit als gepersonaliseerde chocolade cadeau te kunnen doen aan uw klanten. Zo heeft u een chique en lekker relatiegeschenk. Wij kunnen bijna alle chocolade bedrukken met logo of bedrijfsnaam. Zo kunnen wij ook uw eigen tekst op chocoladerepen zetten.

Alle chocolade die wij gebruiken komt uit het programma van cacao-trace en daarom hebben wij alleen maar duurzame en eerlijke Belgische chocolade.

Gepersonaliseerde chocolade